SON DAKİKA
Hava Durumu

Göçmen faciasında ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi

Bilindiği üzere Didim açıklarında göçmenleri taşıyan lastik bot, 11 Mart Cumartesi günü batmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 17:55
https://www.lifebursa.com
Göçmen faciasında ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi

Olay sonrasında Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bir gemi ve 2 bot bölgeye sevk edilmiş yarı batık bottaki 1'i çocuk 10 kişiyi kurtarılmıştı.

Lastik bottan düşen toplam 5 mültecinin cansız bedeni Sahil Güvenlik ekiplerince karaya çıkartılmış ve Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri bölgeden yaptığı çalışmalarda iki mültecinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Karaya çıkartılan mültecinin cesedi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak can kaybı sayısı 7'ye yükseldi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ise olayla ilgili olarak soruşturmasını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.