SON DAKİKA
Hava Durumu

Depremzede çocuklara moral

Başakşehir Belediyesi, deprem bölgesinden gelerek eğitimlerine ilçe genelindeki okullarda devam eden çocuklar için moral etkinliği düzenledi. 'Sıfır Atık Güzel Gelecek' projesinin sevimli maskotları Başakgiller'in yer aldığı etkinlikte, çocuklar için Başakşehir Tiyatro Akademisi öğrencileri tarafından da 'Küçük Kara Balık' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Ayrıca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi. 

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 13:01
https://www.lifebursa.com
Depremzede çocuklara moral

Etkinliğe katılarak çocukları yalnız bırakmayan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu,“Her biriniz bizim için çok kıymetli ve değerlisiniz. Gönlünüzce eğlenin ve bugünün keyfini çıkarın" dedi. 

Yaraların hızla sarıldığını söyleyen Kartoğlu, “Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bugün de sizler için anlamlı bir etkinlik düzenledik. Gönlünüzce eğlenin ve bugünün keyfini çıkarın. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Biz sizinleyiz ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için varız" diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.