SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaynarca ve İmirzalıoğlu yardım yayınına istenmedi

AHBAP'da destek veren Kaynarca ve İmirzalıoğlu yardım yayınına istenmedi

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2023 22:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2023 22:45
https://www.lifebursa.com
Kaynarca ve İmirzalıoğlu yardım yayınına istenmedi

Maraş merkezli depremlerin ardından Türkiye'nin sekiz ulusal televizyon kanalı ATV, Fox, Kanal D, Kanal 7, Show, TRT 1 ve TV8 depremzedelere yardım için ortak yayına geçecek. ATV'nin ortak yayına, Ahbap'a destek veren Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu'nun katılmasını istemediği öne sürüldü. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, depremin ilk günlerinden itibaren Ahbap'ın yanında yer alan ve büyük miktarda bağışın toplanmasına destek olan Oktay Kaynarca ve Kenan İmirzalıoğlu yarın ortak yayına ATV ekranlarından katılacaktı. Ancak Kaynarca ve İmirzalıoğlu'nun, kanal yönetiminin son anda aldığı kararla ortak yayında yer almayacakları öğrenildi. Ayrıca 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisinden hiçbir oyuncu da ortak yayında olmayacak. 

'Türkiye Tek Yürek' adlı kampanyada toplanacak yardımlar, AFAD ve Kızılay'a bağışlanacak.

HALUK LEVENT AÇIKLAMA YAPTI

Yaşanan gelişmenin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Haluk Levent, ''Benim yüzümden oldu. Çok üzgünüm'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.