SON DAKİKA
Hava Durumu

Marmaris'e 1300 İsrailli turist geldi

Muğla'nın Marmaris ilçesine Panama bayraklı kruvaziyer "Crown İris" ile 1300 İsrailli turist geldi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 10:50
https://www.lifebursa.com
Marmaris'e 1300 İsrailli turist geldi

Sabah saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yapan 207 metre uzunluğundaki gemi, Marmaris Cruise Port Limanı'nın büyük iskelesine yanaştırıldı. Gemide 1300 İsraili yolcu ve 700 personel bulunduğu belirtildi.

Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, halk oyunları gösterisiyle karşılandı.

Liman işletmesi yetkilileri, yolcuların 13 yıl aradan sonra ilçeye deniz yoluyla gelen ilk İsrailli turist kafilesi oldukları için törenle karşılandıklarını söyledi.

Limandan ayrılan turistler, yenileme çalışmaları süren yat limanı yerine Marmaris Kapalı Çarşı ve Uzunyalı sahilinde gezip kafelerde oturdu. Bazı turistler de Dalyan Kaunos turuna katılmayı tercih etti.

Sezon boyunca ilçeye 5 sefer daha düzenlemesi beklenen "Crown İris", gece saatlerinde Hayfa Limanı'na hareket edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.