SON DAKİKA
Hava Durumu

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özel'in acı günü

Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in kızı Duyşen Kuş'un cenazesi Yalova'da toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 17:38
https://www.lifebursa.com
Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özel'in acı günü

Bir süredir kanser hastalığına karşı verdiği mücadeleyi kaybeden 39 yaşındaki bir çocuk annesi Kuş için tören düzenlendi.

Merkez Cami'de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Paşakent Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Törene Özcan Özel ve yakınlarının yanı sıra Yalova Valisi Muammer Erol, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.