SON DAKİKA
Hava Durumu

Şampiyonluk okunu açık artırmaya çıkardı

Mete Gazoz, şampiyonluk okunu depremzedeler için açık artırmaya çıkardı

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2023 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2023 19:08
https://www.lifebursa.com
Şampiyonluk okunu açık artırmaya çıkardı

Olimpiyat şampiyonu okçu Mete Gazoz, altın madalya kazandığı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kullandığı oku açık artırmaya çıkardığını ve geliri Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen çocuklarının eğitiminde kullanılması için bağışlayacağını duyurdu.

Mete Gazoz şampiyonluk okunu depremzedeler için açık artırmaya çıkardığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bildirdi. Gazoz'un paylaşımı şu şekilde:

"Socrates Dergi tarafından, geliri depremden etkilenen çocuklarımızın eğitiminde kullanılmak üzere başlatılan açık artırmada ben de şampiyon olduğum 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda kullandığım okumu bağışladım. Şu an için güncel teklif 80 bin lira. Teklif vermek ve diğer birçok kıymetli eşyanın açık artırmasına katılmak için SocratesSahada.com adresini ziyaret edebilirsiniz." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.