SON DAKİKA
Hava Durumu

YTB Başkanı Eren'den' Evim yuvam olsun' çağırısı

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı (YTB) Abdullah Eren, AFAD tarafından depremden etkilenen insanlara sıcak bir yuva sunmak amacıyla başlatılan "Evim Yuvan Olsun" kampanyasına, yurt dışındaki vatandaşların da katılması için çağrı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2023 11:33
https://www.lifebursa.com
YTB Başkanı Eren'den' Evim yuvam olsun' çağırısı

Eren, yayımladığı video mesajda, "Şu anda depremlerden etkilenen insanlarımızın en büyük ihtiyaç duyduğu şey, sıcak bir yuva." ifadesini kullandı.

Türkiye'nin bu kapsamda "Evim Yuvan Olsun" kampanyasını başlattığını vurgulayan YTB Başkanı Eren, şunları kaydetti:

"Ben biliyorum ki yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın Türkiye’nin farklı yerlerinde kullanmadıkları ya da boş yerleri var. Bu kampanya sayesinde devletimizin gözetiminde evlerinizi depremden etkilenen insanlarımıza açabilirsiniz.

Bu kampanyaya yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hepsinin katılmasını arzu ediyor sizleri sevgiyle selamlıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.