SON DAKİKA
Hava Durumu

Davutoğlu: Türkiye'nin geleceği için el ele verdik

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Antalya'da partisinin il başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Mevlüt Demir ve partililerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2023 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2023 18:34
https://www.lifebursa.com
Davutoğlu: Türkiye'nin geleceği için el ele verdik

Omuz omuza vererek partilerinin simgesi olan çınar yaprağını yücelttiklerini belirten Davutoğlu, zorlu bir süreçten geçtiklerini, iki bayramı yaşadıklarını, üçüncüsünün ise 14 Mayıs'ta demokrasi bayramı olacağını ifade etti.

Davutoğlu, yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "geçmiş olsun" temennisinde bulundu.

Birlik ve beraberlik ortamının pekişmesinin önemine işaret eden Davutoğlu, siyasetin camiye ve kışlaya asla sokulmaması gerektiğini vurguladı. Davutoğlu, partilerinin kurulmasıyla daha önce hiç siyasete girmemiş çok sayıda nitelikli, kaliteli insanın Türkiye'nin kaderine mühür vurmak üzere siyasete kollarını sıvadığını dile getirdi.

Türkiye'nin güçlü kadrolarını bir araya getirdiklerini anlatan Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye'de görülmemiş, daha önce denenmemiş bir yol ve yöntemle ilk kez birbirinden farklı toplumsal tabanlara dayanan, birbirinden farklı geleneklerden gelen altı parti ve altı genel başkan oturduk Türkiye'nin geleceği için el ele verdik. Şu andan itibaren Gelecek Partisinin, CHP'nin, İYİ Partinin, DEVA Partisinin, Saadet Partisinin, Demokrat Partinin tek tek başarıları yok. Ya hep beraber kazanacağız ya hep beraber kaybedeceğiz, bu bilinçle çalışın, hepiniz omuz omuza verin. Burası Gelecek Partisi İl Başkanlığı ama aynı zamanda Millet İttifakı'nın karargahıdır, diğer il başkanlıkları gibi. 14 Mayıs'ta biz yeni bir devlet mimarisiyle çok güçlü nitelikli kadrolarla devletin kurumlarını ihya edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.