SON DAKİKA
Hava Durumu

TRT'den Kılıçdaroğlu'na telif engeli

TRT, Kılıçdaroğlu’nun “Montajcı sahtekâr” diyerek paylaştığı Erdoğan videosunu telif atarak kaldırttı.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 09:19
https://www.lifebursa.com
TRT'den Kılıçdaroğlu'na telif engeli

TRT, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu PKK ile iltisaklı gösteren videoların montaj olduğunu söylediği anların videosuna telif attı.

Tayyip Erdoğan, seçim süreci boyunca muhalefeti terörle iltisaklı göstermeye çalıştı. Erdoğan, mitinglerinde PKK yöneticilerinden Murat Karayılan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısına montajlandığı videoyu oynattı.

Erdoğan, 22 Mayıs’ta TRT’de söz konusu videonun montaj olduğunu söyledi.

Yayından kaldırdı

Kılıçdaroğlu da Erdoğan’ın video için "Kılıçdaroğlu'nun Kandil'dekilerle video çekilmeri var. Ama montaj, ama şu, ama bu..." dediği anları paylaşarak, “Montajcı sahtekar. Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!” dedi.

TRT ise Twitter’da paylaşılan videoya telif atarak yayından kaldırttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.